Smile

Ja, jag vet... Jag är superdålig på att uppdatera men det känns som att det bara blir en massa bla bla bla som ingen vill läsa ändå :P

Just nu sitter jag hos Mattias och ska snart åka hem till Mamma för att ta ut alla vovvarna :) Ska träna Benz att gå i koppel och lite sånt också, det är ju på tiden att han lär sig det nu :)

Annars har det väl inte hänt så jättemycket... Igår hämtade jag Liam från skolan och umgicks med honom en kväll, insåg hur stor han har blivit... Han är inte liten längre :(
Men för mig så kommer han alltid vara mosters lilla älskling! Det kommer han inte undan, hur gammal han än är! :)

Igår pratade jag med Elias farfar en lång stund, det var jättetrevligt! Tycker det är så synd att han bor så långt bort :( Hade velat att Elias skulle ha sin farfar nära men det blir att spendera loven och dyligt där uppe sen när han blir större, det är nog någonting han kommer längta efter varje gång! Upp och äventyra med farfar i jämtland :)

Ah... Jag längtar så jäkla mkt så jag håller på att spricka nu! Idag har jag gått in i v. 21 och det är bara 19 v kvar... Men det är ändå så länge, ska behöva längta heeeela sommaren!

Nä nu kändes detta verkligen som ett "bla-bla-bla inlägg"
Nu ska jag åka hem till mamma, hoppas jag hinner träffa henne i eftermiddag också, saknar henne!


Ciao everyone!

S....*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0